tietoa meistä

Pauliinan Huone - yhden naisen pienyritys 

VAATTEENTEKIJÄN ARVOT

Pauliinan Huone sai alkunsa vaatetusompelija-opintojeni loppuvaiheessa. Silloin mietin, miten voisin valmistaa vaatteita ja samalla kuitenkin minimoida ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. Jo alusta asti toimintamalliksi  muodostui laadukkaiden ja ajattomien vaatteiden valmistaminen kestävien, ekologisten ja eettisten periaatteiden mukaisesti.

MITÄ PIILEE TEKEMISEN TAUSTALLA?

Haluan omalta osaltani vaikuttaa kulutusasenteisiin, jotka nykyään korostavat ja ihannoivat alati vaihtuvia trendejä ja massatuotantoa. Tarjoan vaihtoehdon, jossa painottuvat laadukkaat ja kestävät materiaalit, kiertotalous, ekologisuus, kotimainen käsityö, lähituotanto ja yksilöllisyys.


KRISTALLIPALLO KÄTEEN

Tulevaisuudessa Pauliinan Huone pyrkii hyödyntämään entistä paremmin leikkuun aikana syntyneen hävikin käyttämällä sitä vaatteiden persoonallisiin yksityiskohtiin ja pieniin asusteisiin. Pauliinan Huone tulee olemaan jatkossakin ylijäämämateriaaleihin ja luonnonkuituihin  erikoistunut pienyritys, johon hakeudutaan nimenomaan laadun, yksilöllisyyden ja materiaalien takia.


"Muoti voi olla myös kestävää ja hidasta. Mikään tuote ei ole 100% ekologinen, mutta voimme omalta osaltamme olla edistämässä vastuullisuutta ja ekologisuutta tuottamalla ja hankkimalla laadukkaita, kestäviä ja ajattomia tuotteita "

PELLAVAVAATTEEN HOITO-OHJE

*hienopesu 40°, mieto pesuaine

*kevyt linkous, ei kuivausrumpua

*pesun jälkeen ravista ja oikaise rypyt, ripusta tasolle tai henkarille

*kahden pisteen silitys kosteana nurjalta

*vaate kannattaa pestä vain kun se on selvästi likainen. Yleensä tuuletus ja vaatteen höyrytys riitävät

AJANKOHTAISTA!

*Nyt saatavilla ja tilauksesta:

*Leikkuuylijää-mästä valmistettuja pellavalippiksiä sekä lasten että aikuisten koossa.

*Joogabolstereita meditaatiotyynyjä

*neljä eri pellavamekko-mallia tilauksesta (S/M/L)MERINOVILLAVAATTEEN HOITO-OHJEET

*Merinovilla pitää tuuletuksesta
*Älä pese merinovillavaatetta, se huopuu pesussa ja menee pilalle.
*Jos vaatteeseen tulee tahra, voit yrittää pestä tahraa erikseen varovasti käsin esim. sappisaippualla ja haalealla vedellä.