Vallilassa tapahtuu

22.10.2023
Ruudullinen huppari villasekoitteesta.
Ruudullinen huppari villasekoitteesta.

Tulevista tapahtumista voin sen verran vinkata, että:

Osuuskunta Sturenkadun Sauma viettää marraskuun lopulla 5-vuotissynttäreitä ja tätä tulee tietenkin juhlia. Palaamme asiaan marraskuussa ja kerromme silloin myös synttärien ajankohdan. 

2.-3.3.2024 Pauliinan Huone, sekä muut Sturenkadun Sauman työhuoneen jäsenet osallistuvat yhdessä Wanhan Sataman kädentaitomessuille. Siellä tarjolla edustava valikoima tuotteitamme koko em. viikonlopun ajan. 

Sitten vielä ilmoitusasia: Pauliina Huoneella ei ole toistaiseksi olemassa verkkokauppa, sillä lopetin juuri Holvissa toimineen verkkokaupan. Tällä hetkellä tuotteitani saa Vallilan Sturenkadun Sauman putiikista Sturenkatu 38. Minuun voi ottaa myös yhteyttä joko Pauliinan Huoneen instagram-tilin kautta tai sähköpostitse info@pauliinanhuone.com.

Pauliinan Huoneessa on viime aikoina toteutettu suunnitelmaa ylijäämämateriaalien, sekä leikkuujäämän käytöstä. Syksyllä on valmistunut muutamia lyhyitä, anorakkipituisia, vuoritettuja huppareita villa-ja villasekoitekankaista. Kaikki kokoa 40, mitoitus on väljä. Lisäksi äskettäin valmistui ensimmäinen polvipituinen hupputakkimalli, joka on tällä hetkellä koekäytössä. Nämä kaikki on valmistettu ylijäämämateriaaleista. Lisäksi on tehty muutama merinovillainen kaulahuivi omasta leikkuuylijäämästä. 

Näiden lisäksi kaavoituksen alla on myös merinovillatunika, mutta siihen palaan myöhemmin, kunhan ensimmäinen kappale saadaan ommeltua.

Alla muutama kuva valmistuneista tuotteista. Takkeja on kolme, kaikki M-kokoa, Helmaan saa halutessaan nauhan. Huiveja on myös kolme, kaikki hieman erilaisia.

Vuoritettu huppari villakankaasta, 100% villa.
Vuoritettu huppari villakankaasta, 100% villa.