Vallilan suuret sisäpihat

25.05.2023

Viime keväänä osallistuimme ensimmäisen kerran Vallilan suuret sisäpihat- kirppistapahtumaan. Silloin olimme vasta avanneet putiikkiimme ja siellä oli tuotteita kahdelta tekijältä. Nyt yhteisömme on hieman matkan varrella muokkautunut ja tuotteet ja palvelut ovat lisääntyneet. Pauliinan Huoneen tuotteiden lisäksi myymälästämme löytyy Kaimup- merkin tuotteita ja Omstartin ja Kajavon koruja. Lisäksi olemme saaneet työhuoneellemme korjausompelua tekevän ja mittatilausvaatteita valmistavan Loihtimon

Sunnuntaina 28.5 klo 11-15 olemme putiikissa myymässä ja kertomassa toiminnasta. Olen kerännyt rekkiin tuotteita, jotka eivät ole päätyneet syystä tai toisesta putiikkiin. Näitä saa edullisemmin, kuten myös asusteita, joita aina välillä innostun tekemään. Kukkarolaukkuja, pieniä meikkipusseja, projektipusseja ja muutama taaperoiden essumekko on myös myynnissä. Pauliinan Huoneen Normaalihintaisia vaatteita löytyy pääasiassa pellavasta ja muutama mekko merinovillasta. Koot ja värisävyt vaihtelevat. 

Tervetuloa tutustumaan Sturenkadun sauman tekijöihin, tekemään yllättäviä löytöjä ja kiertelemään Vallilan kauniita sisäpihoja!