Kiki

19.02.2023

Viime viikolla kuvasin Kiki-mekkoa ja pari kuvaa latasin Pauliinan Huoneen instaan, sekä tänne kotisivulle. Kuvat löytyvät koti-välilehdeltä. M (38-40) ja L (42-44)-koossa löytyy valmiina sekä tumma turkoosi, että musta. Mekkoa on mahdollista saada myös S-koossa (34-36). Mekko on livenä yhtä kiva kuin kuvissakin, väljä ja mukava päällä. Materiaali on pehmeän tuntuista, 100% pellavaa. Mekkoja voi käydä sovittamassa Sturenkadun Sauman putiikissa. Olen paikalla yleensä to-la, mutta varmistathan kellonajat etukäteen laittamalla sähköpstia info@pauliinanhuone.com -osoitteeseen.

Kiki-nimi on lähtöisin Hayao Miyazakin animaatioelokuvasta Kikin lähettipalvelu, sillä mekko muistuttaa noitatytön päällä olevaa vaatetta, vaikkei täsmälleen samanlainen olekaan. Animaatiossa Kikillä on mekko päällä koko ajan, en muista että hänellä olisi koko elokuvan aikana muita vaatteita, muitta jos on löytänyt hyvän ja luotettavan vaatteen, niin mitäs sitä vaihtamaan : ), siis todellinen luottovaate. 

Mekkoa on tulossa keväämmällä myös pellavan värisenä ja vaalean sinisenä. Muistathan, että teen kokoja sitä mukaa kuin niitä menee, eli varastoon ei ole tarkoitus kerryttää isoa määrää. Ole siis nopea, jos haluat tietyn koon ja tietyn värin!


Pellava ei ole vain kesäkausien materiaali, vaan se soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden. Niinpä Kiki-mekkoakin voi käyttää niin talvipakkasilla kuin kesähelteilläkin. Talvella väljän mekon alle voi laittaa välivaatetta jos kovasti hytisyttää. Erilaisilla asusteilla, kuten huiveilla, sukilla, villatakilla, kengillä ym. saa myös uutta ilmettä mekkoon. 

Nyt siis kipinkapin Sturenkadulle mekkoja sovittelemaan!