info

info

1. Verkkokaupan käyttöehdot

Yleistä verkkokaupasta:

Verkkokaupan tuotteita myy Pauliinan Huone tmi

298666-7 ja sen osoite on 

https://holvi.com/shop/pauliinanhuone

Tuotteiden hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen ja postikulujen muutokseen.

Toimitus:

Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-3 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Tilauksen mukainen tuote valmistetaan erikseen asiakkaalle. Tähän kuluu n.viisi päivää. Tämän jälkeen tuote on valmis toimitukseen. Arvioitu kokonaisaika tilauksen vastaanottamisesta siihen kun asiakas voi noutaa tuotteen on n. 14 päivää. Viikonloput ja pyhät saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin. Mikäli sairauden tai muun vastaavan syyn takia lähetys viivästyy, tiedotamme siitä asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kun tilaus on lähetetty, vie kuljetus suomen sisällä n. 1-3 työpäivää. Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Toimituskulut sisältyvät tilauksen hintaan. Toimituskulut 6,90€ S-kokoiseen 10x40x55 pakettiin tai 8,90€ M-kokoiseen pakettiin 20x40x55.

Asiakas saa sähköpostilla/tekstiviestillä ilmoituksen paketin saapumisesta. Voit myös noutaa tuotteen Sturenkadun Sauman kivijalkaputiikista Sturenkatu 38, 00550 Helsinki, erikseen sovittuna ajankohtana.

Palautus:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Vaihto-ja palautusoikeus lasketaan siitä päivästä, kun Matkahuolto on toimittanut tuotteen noutopisteeseen ja noutotapauksessa siitä päivästä kun olemme ilmoittaneet noudosta tekstiviestillä. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen tulee olla tällöin huolella pakattu, hajusteeton ja täysin virheettömässä kunnossa. Kun olemme tarkistaneet tuotteen ja tuote on palautettu ohjeiden mukaan, hyvitämme asiakkaalle ostoksen täyden hinnan.

Palautuksesta aiheutuneista toimituskuluista vastaa asiakas. Tuotteen voi palauttaa myös Sturenkadun Sauman putiikkiin Sturenkatu 38, 00550, Helsinki. Toimituskuluja ei tässä yhteydessä palauteta asiakkaalle. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, olethan aina ensin yhteydessä tekijään info(a)pauliinanhuone.com. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta.

Paketin noutamatta jättäminen ei riitä syyksi kaupan peruuttamiseen.

Vaihto:

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, se tulee palauttaa Pauliinan Huoneelle käyttämättömänä ja myyntikuntoisena ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassa. Tuotteen voit palauttaa myös suoraan Sturenkadun Sauman putiikkiin Sturenkatu 38, 00550 Helsinki, tai Matkahuollon kautta Matkahuollon "palauta paketti"-ohjeistuksen mukaan.

Reklamaatiotapauksissa olethan yhteydessä info@pauliinanhuone.com

Tuotteen palautusosoite:

Sturenkatu 38, LH 40-41

00550 Helsinki

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan tulee tutustua kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Pauliinan Huone käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

2. Tietosuojaseloste

Pauliinan Huone noudattaa Holvin omaa tietosuojaselostetta, jonka asiakas hyväksyy oston yhteydessä. Ostotapahtuman yhteydessä saadut asiakastiedot säilytetään Holvissa. Pauliinan Huone käsittelee asiakastietoja asiakaspalvelun ja yhteydenottopyyntöjen sekä tilausten käsittelyn ja toimittamisen yhteydessä.

3. Materiaalien hoito-ohjeet

PELLAVA

*Vaate kannattaa pestä vain kun se on selvästi likainen. Yleensä tuuletus ja vaatteen höyrytys riittävät.

*hienopesu 40°, mieto pesuaine

*kevyt linkous, ei kuivausrumpua

*pesun jälkeen ravista ja oikaise rypyt

*kahden pisteen silitys  hieman kosteana nurjalta


MERINOVILLA

*Älä pese merinovillavaatetta, se huopuu pesussa ja menee pilalle.

*Merinovilla pitää tuuletuksesta

*Jos vaatteeseen tulee tahra voit yrittää pestä sitä varovasti käsin esim. sappisaippualla ja haalealla vedellä